Máme velmi dobrou spolupráci se společností Aimil-ájurvédským dodavatelem bylin šitých přesně na míru , v bio kvalitě, dovoz z Indie, velmi příznivé ceny.

25.05.2020 13:18

Najdete u nás ájurvédské byliny přesně na míru v bio kvalitě, dovoz od tradičního výrobce v Indii. 

Společnost Aimil sídlí v Brně a nabízí přes nás vysokou bio kvalitu za příznivé ceny díky tomu, že majiteka restaurace je ájurvédik.

Najdete u nás běžně byliny na detoxikaci, posílení nervů, spánku, srdce a také na snížení cholesterolu . Speciální směs na očistu a posílení jater, ledvin a pro diabetiky. O diabetický prostředek se začali zajímat i lékaři, neb výsledky jsou vidět a prostě jsou. Směsi na harmonizaci ženských i mužských hormonálních soustav a orgánů. Na posílení cév a mozkových činností. A  mnoho dalších.

Byliny ájurvédské mají široké spektrum působení a působí vždy jako celek na organismus, tedy pokud je např. směs na játra, tak harmonizuje celý trávicí trakt  a tím působí i na psychiku a celkový stav těla.

Byliny rostlé na sluníčku a v dobrých klimatických podmínkách mají 100x vyšší působnost, než cokoliv jiného a proto jsou ájurvédské prostředky vyhledávány už několik tisíciletí. Dobrá znalost vlastností bylin a koření je základem úspěchu hotové směsi a její působnosti. Dobrý ájurvédik zná dobře vliv působení a umí i kvalitně poradit a posoudit vhodnost směsi, byliny a koření , je tedy dobré si nechat  poradit od ájurvédského odborníka.